Menukort - buffet ud af huset til vores brugere

Bestil på telefon   +45 65 33 14 14  |  +45 20 25 17 67

Minimum 12 personer og du henter selv maden i Ørbæk Midtpunkt.

 

Forret

Vælg 2 slags som ta´ selv eller 1 portionsanretning

Laksetærte
Tunmoussé med dressing og brød
Mini crossaint med lakse-rejesalat
Varmrøget laks med peberrodscreme og brød
Kyllingetærte
Kyllingesalat med karrydressing og brød
Tartelet med høns i asparges
Wrap med serrano skinke
Tapas (vælges der tapas, er det hele forretten)

 

Hovedret

Kød | vælg 3 slags

Kalvefilet/oksefilet
Kalveculotte
Glaseret skinke
Porter marineret svinefilet
Svinekam
Marineret svinebryst (sous vide)
Mørbradgryde
Kylling i fad
Vikingekøller
Frikadeller
Tortilla med kylling eller okse, salsa og cremefraiche

 

Kartofler |  vælg 2 slags

Flødekartofler
Flødekartofler med tomat
Petit kartofler med salt eller pesto
Bagt kartoffelmos med nødder
Bagt kartoffel med smør
Kartoffelbåde med karry
Salt kartofler
Kold kartoffelsalat/marinerede kolde kartofler

 

Salat | vælg 3 slags

Salatbar m/dressing (minimum 20 personer)

Broccolisalat
Pastasalat
Blandet salat, dressing
Cherrytomatsalat
Fetasalat
Tzasiki
Babysalat med avocado, forårsløg, rødløg
Coleslaw
Bønnesalat
Bulgursalat
Tomatsalat
Spidskålssalat
Årstidens salat (vandmelon, grønkål, hvidkål, rødkål)

 

Brød 

1 slags husets brød

 

Dessert

Vælg 1 slags

1. Islagkage, dessertkage, frugt
2. 2 slags tærter med cremefraiche og flødeskum
3. 2 valgfri fromager (hindbær, citron, ananas, nougat, rom, chokolademousse)

 

Pris pr. person

Hovedret: 150,-
Forret/hovedret 180,-
Hovedret/dessert 180,-
Forret/hovedret/dessert 205,-
Tilbehør til grill (salat, kartofler og brød)pr. kuvert 80,-

 

Let buffet

Vælg minimum 6 slags

 

Bestil på telefon   +45 65 33 14 14  |  +45 20 25 17 67

Minimum 12 personer og du henter selv maden i Ørbæk Midtpunkt.