BASIS - 45 min. Indoor bike for alle - også nye.

 Varighed: 45 minutter
 Indstilling af cykel
 Opstart og gennemgang af Iqniter pulssystem. Du kommer automatisk på, hvis du har købt bælte.
 Kort gennemgang siddende, stående, kadence, belastning. 
 Opvarmning: 8-10 min.

 

Program indhold

 Korte intervaller.
 Siddende og stående pas.
 Kadance, max 90.
 Tempo med indlagte pauser.
 Nedvarmning
 Udstrækning.
 Aftørring af cykel.

 

Om basic holdet

Holdet er for let øvede. For dig som har være på begynder en gang eller to, og gerne vil prøve en "rigtig time", i den lettere ende.
Eller du har måske kørt før, men måtte holde en flere måneder lang pause fra indendørs cykling. Så er dette springbrættet til at komme i gang igen.

 

Som helt ny Indoor bike Basic deltager kan du være helt tryg. Instruktøren vil guide dig og holde øje med at du sidder korrekt og i det hele taget at du får en god og tryg time. Instruktøren vil være motiverende og der vil være god, energifyldt musik i timen. Du kommer glad hjem fra sådanne timer. Hvis du gerne vil tabe dig i vægt, mens du stadig har det sjovt, er Indoor bike Basic en dejlig mulighed.

 

Holdet er for dig, hvis du ønsker at forbedre din kondi, almen velvære, udholdenhed og som evt. ønsker vægttab. Dette er holdet til dig, hvis du skal igang med genoptræning efter en lang pause, f.eks. efter en skade eller operation. Indoor bike basic giver dig god motion, og du forbrænder mange kalorier. Timen er af instruktøren udarbejdet så alle kan deltage. Også selv om du indtil nu kun har kørt en enkelt begyndertime. Du vil  få hjælp med indstilling af cyklen og teknik. Det er vigtigt at du fortæller instruktøren hvor meget/lidt du tidligere har kørt når du ankommer, hvis du er ny. 

  

Når du er færdig med timen og stået af cyklen, fortsætter du med at forbrænde kalorier – såkaldt afterburner. Du vil opleve at du får ekstra energi i din hverdag, når først du er kommet i gang og at din form vil øges gradvist fra gang til gang. 

 

Mødetid

10 til 15 minutter før holdet starter. Medbring håndklæder og drikkedunk.

 

Forberedelse

Vi anbefaler at du har deltaget i begynderholdet, inden du deltager i en Basic time.

 

Varighed

45 minutter.

 

Pedaler og sko

Pedaler på vores cykler passer til metalklamperne SPD og plastklamperne Look Delta der skal monteres /er under cykelsko. 

 

Bikeafdelingens partnere 

 PM Installationer/PJ Elteknik

 Naked Fruit (Orskov Foods)

  Superbrugsen Ørbæk

  Spar Nord, Nyborg

 Nybolig, Nyborg  v/Lars Bach

 Skorstensfejer Michelsen I/S

 Tømrerfirmaet Keld Herman

 NGF Nature Energy

 Dangulve ApS 

 Ørbæk Marked

 Fynske Banks fond